Home page

 

Dicembre 2008

Do Lu Ma Me Gi Ve Sa
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Categorie

English News
News en Castellano
News en Català
News in Italiano
Press Releases
Purpose and Protected Content

Ricerca


Collegamenti

Register.it
Aziende.it
DADA.net


Nominalia inclou el servei SMTP a tots els seus dominis

11 Dicembre 2008

Conscient de la importància del correu electrònic a la comunicació actual Nominalia ha decidit incloure gratuïtament el servidor de correu sortint (SMTP) a tots els seus dominis.

Els servidors SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) son els ordinadors encarregats de distribuir els missatges de correu electrònic allà on els correspongui. Gracies a aquesta mesura els clients de Nominalia podran disposar del seu propi servidor SMTP amb el que guanyarà en seguretat i independència.

A l’era del spam cada cop és més freqüent trobar-se amb emails publicitaris que semblen haver estats enviats des del nostre propi compte de correu. Utilitzant el SMTP que Nominalia inclou a tots els seus dominis els usuaris tindran una eina més per a lluitar contra aquest tipus de correus electrònics. El servei SMTP de Nominalia pertany a els denominats SMTP autenticats, que només permeten l’enviament d’emails si l’usuari utilitza una contrasenya, amb el que es dificulta l’enviament de correus suplantant comptes de correu.

La utilització de les passarel•les SMTP que proporcionen els operadors d’accés a la xarxa, generalment no autenticades, dificulta, en especial als usuaris amb pocs coneixements tècnics, la utilització dels seus comptes de correu des d’equips diferents al del propi usuari i donen lloc a problemes en cas de canviar de proveïdor d’accés.

Nominalia, amb aquesta mesura, es converteix en el primer registrador que inclou, de forma gratuïta amb el registre d’un domini, comptes d’email dotats de SMTP, IMAP, POP3, antivirus i antispam, espai web il•limitat, ús avançat de DNS i editor web.

Posted by Marketing de Nominalia at 04:44 PM


« Nominlia incluye el servicio SMTP en todos sus dominios | Main | La Scozia vuole un dominio tutto suo »