Domain Names of the World: News en Català Archives

26 Maggio 2009
El domini .GAY al 2010

Al 2010 es presentarà a l’ICANN la sol.licitud per a aquest nou domini de nivell superior (Top Level Domain). La iniciativa per a la creació del domini .GAY prové de dotGAY, una organització sense ànim de lucre establerta a Palm Springs, EUA. El domini .GAY serà un punt de referència a la Xarxa per a la comunitat homosexual de tot el món. Quan l’ICANN aprovi la sol.licitud, es podran registrar dominis com ara travel.gay, civilrights.gay, art.gay, etc.

Nominalia News '09

Posted by Staff Marketing

Posted by Staff Marketing at 11:01 AM


26 Maggio 2009
200.000 registres de dominis .tel

200.000 dominis .tel registrats en dos mesos. Aquest és el resultat de l’activitat de Telnic, l’operador de registre i organització patrocinadora del domini .tel.

Malgrat que va començar poc a poc i, probablement, com a extensió de suport a d’altres més conegudes, avui dia el domini .tel ha experimentat un gran èxit, i un gran nombre d’empreses ja publica online les seves dades de contacte.

Els dominis .tel utilitzen directament un sistema DNS enlloc d’una adreça IP. L’usuari disposa d’una pàgina on es mostren les dades contacte de l’empresa o la persona, havent-hi la possibilitat d’introduir filtres que permetin seleccionar la informació que es desitja mostrar.

Registri ara el seu domini .tel.

Nominalia News 09

Posted by Staff Marketing

Posted by Staff Marketing at 10:52 AM


4 Maggio 2009
Nou domini .TN!


Nou domini .TN!

Amb la finalitat de registrar un domini. TN segon nivell, es necessita un domini. TN de tercer nivell (per exemple. Com.tn), un contacte a Tunísia (Nominalia ofereix aquest servei) i de tenir la titularitat sobre el nom.

Si el domini és la marca registrada, ha de ser vàlid a Tunísia.

L'Autoritat es reserva el dret de sol·licitar una marca vàlida a Tunísia, encara que el nom de domini es basa en el nom del sol·licitant!


Registri ara el seu domini .TN!

Posted by Staff Marketing at 10:10 AM


4 Maggio 2009
El .MX estarà disponible al maig!

El .MX estarà disponible a maig!

L'expedició de dominis .MX segon nivell estarà marcat per tres fases distintes, la primera de les quals s'iniciarà al maig.


Primera fase: 1 de maig de 2009 - 31 de juliol de 2009.

s donarà prioritat als titulars de noms de domini corresponents als de tercer nivell - ara COM.MX, GOB.MX, EDU.MX, ORG.MX, NET. MX, registrada el 1 de març de 2009.

En cas que el NIC.MX rebut dues peticions per al mateix nom es donarà als de tercer nivell de domini ha estat registrat en primer lloc.

Segona etapa: 1 d'agost de 2009 - 31 d'agost 2009.

Aquest serà un període d'espera durant el qual el domini s'atorgarà als sol·licitants. Serà possible controlar l'assignació del domini a la següent adreça: http://www.whois.mx.


Si considera que un domini no s'ha assignat correctament, pot iniciar una controvèrsia durant els vint dies següents a l'assignació.


Tercera Etapa: 1 de setembre de 2009 - 31 d'octubre 2009.

Durant aquesta fase els dominis. MX s'assignaran d'acord amb el principi de 'first menja, first " a qualsevol persona que desitgi registrar a. MX sense cap requisit.


Registri ara el seu .MX

NominaliaNews09

Posted by Staff Marketing at 10:02 AM


4 Maggio 2009
Els .COM.BR poden ser NET.BR

Els .COM.BR ara poden ser ara NET.BR


El 6 d'abril els titulars de noms. COM.BR poden exigir el registre del corresponent domini amb. NET.BR. Aquesta fase del Sunrise Period durarà 6 mesos.


Durant aquest període, que acaba 27 d'octubre de registre, el nou. NET.BR també estarà disponible per a tots els quals treballen en l'àmbit de les comunicacions multimèdia o l'activitat de les quals és d'alguna manera rellevant per al món de la xarxa, fins i tot si no són un domini. COM.BR.

De 27 d'octubre qualsevol persona pot registrar a. NET.BR. Vostè necessita la presència local en aquest país. Tingui en compte que Nominalia ofereix aquest servei a un preu molt avantatjós.

Registri el seu nom a Brasil


NominaliaNews09

Posted by Staff Marketing at 09:47 AM


23 Aprile 2009
El 91% dels e-mails són 'spam'

El 91% dels e-mails són 'spam'

Els correus spam o també coneguts com "correu escombraries" ocupen ja un 91% del tràfic email segons un estudi realitzat per Colla.

La crisi ha fet que els relacionats amb vacants en llocs de treball hagin crescut en els últims mesos.

En el Rànquing U.S.A es duu la primera posició amb el 11,6% seguit de Brasil 11,5%. Espanya es situa en la posició 11 amb 2,4%.

Si desitja protegir el seu correu de spam contracti el nostre servei EMAIL, equipat amb un sistema antivirus/antispam que li evitarà rebre correu no indesitjat a més de protegir-li d'atacs exteriors al seu compte de correu.


NominaliaNews09

Posted by Staff Marketing at 09:49 AM


10 Marzo 2009
AlGore dona suport al .eco

Algore dona suporta a la creació del nou domini .eco

AlGore, el ex vicepresident dels Estats Units, està donant suport la creació d'un nou domini ecològic: el .eco.

Aquest domini s'utilitzarà per a afavorir les causes relacionades amb la tutela de l'ambient.

DotEco, l'autoritat d'aquest domini, vol presentar la petició a ICANN per a la creació del .eco cap a final del 2009.


NominaliaNews2009

Posted by Staff Marketing at 02:15 PM


26 Febbraio 2009
Només Internet resisteix la crisis

Només internet 'resisteix' a la crisi d'inversió publicitària


En 2008 va caure la inversió publicitària en els mitjans en, ni més ni menys, que un 7,5%. La premsa escrita amb un descens del 20,4% per sota de la xifra de 2007. La televisió perd un 11% d'inversió. La ràdio, la menys afectada en caiguda, baixa la seva inversió en un 5,3%. I sí, Internet és l'únic mitjà que resisteix, l'únic que mostra una evolució positiva: la inversió publicitària creix un 26,5%.

Encara no té la seva presència en Internet?


NominaliaNews 09

Posted by Staff Marketing at 10:38 AM


25 Febbraio 2009
El comerç electrònic creix

El comerç electrònic a Espanya va créixer un 40% en 2008


Les vendes de béns i serveis a través d'Internet van moure un volum de negoci de 5.183 milions d'euros a Espanya durant 2008, un 40% més que en 2007, segons l'informe sobre comerç electrònic publicat per la Comissió del Mercat de Telecomunicacions (CMT).

La CMT va destacar que per primera vegada des de 2002, les compres realitzades a llocs web espanyols van ser les quals més volum d'ingressos van aportar, representant el 54,7% del total dels ingressos per comerç electrònic, fins a arribar a els 2.839 milions d'euros.

Si està interessat a crear la seva presència en internet pot iniciar des de aquí.


NominaliaNews 09

Posted by Staff Marketing at 09:55 AM


10 Febbraio 2009
Espanya al capdavant del phising

Espanya al capdavant del phising mundial


De tots els correus phising que circulen en la xarxa (email frau que busquen robar dades personals i bancaris) el 15% ho fan a Espanya.

Un any més capdavanter en aquesta categoria superant el percentatge de l'any passat que va ésser del 14,8%.


Protegeixi la seva presència online amb Antivirus i Antispam fiables, visiti la nostra secció de protecció online.


NominaliaNews09

Posted by Staff Marketing at 03:02 PM


30 Gennaio 2009
Tot R.U tindrà Internet

Regne Unit es planteja tenir Internet en tot el seu territori per al 2012


El primer ministre de Regne Unit llança aquesta proposta: "tot el territori britànic tindrà Internet en el 2012"

No ha espefificat com es finançarà aquesta iniciativa però si ha presentat possibles solucions al finançament com per exemple realitzar acords amb les companyies telefòniques, descartant des de l'inici que es vagin a dedicar fons públics per a aquest desenvolupament.


NominaliaNews 09

Posted by Staff Marketing at 09:09 AM


27 Gennaio 2009
Els 20 virus més importants de la història

Aquests son els 20 virus més importants de la historia, segons la llista elaborada per l’empresa de seguretat Trend Micro:


1. CREEPER (1971): El primer programa cuc va córrer en un equip DEC 10 sota el sistema operatiu TOPS TEN.

2. ELK CLONER (1985): El primer virus per a ordinadors personals, concretament pels sistemes Apple II. Creat per un estudiant es copiava als discos flexibles i desplegava un o dos versos d’un poema.

3. L’INTERNET WORM (1985): Escrit per una persona de la Universitat Cornell.

4. PAKISTANI BRAIN (1988): El primer virus que va infectar un PC de IBM. Aquest fou el primer virus que va rebre amplia cobertura dels mitjans.

5. STONED (1989): És el virus que més es va propagar a la primera dècada dels virus.

6. JERUSALEM FAMILY (1990): Es van comptabilitzar casi cinquanta variables d’aquest virus, que es creu va sortir de la Universitat de Jerusalem.

7. DARK AVENGER MUTATION ENGINE (1990): Fou escrit al 1988. Aquest Motor de Mutació fou el primer Polimorf real que es va propagar massivament i va canviar per sempre la forma en que funcionen els virus.

8. MICHEANGELO (1992): El 6 de març, aquest virus va esborrar els primers 100 sectors d’un disc dur, deixant-lo inútil. Va provocar un dels primers pànics mediàtics al voltant dels virus d’equips informàtics.

9. WORLD CONCEPT (1995): El primer macro-virus per a Microsoft Word. Va suposar el començament de la segona era dels virus, portà als virus a un nivell de hackers molt menys avançat.

10. CIH/CHERNOBYL (1998): Atacant els dies 26 de cada mes, esborrava el disc dur, i eliminava el flash ROM BIOS de l’ordinador en qüestió.

11. MELISSA (1999): Es el primer virus que es va propagar per via de correu electrònic i va marcar el principi de l’era dels virus de Internet. Si be Melissa no era destructiu es replicava i saturava les bústies de correu allà on arribava.

12. LOVEBUG (2001): És el cuc per a correu electrònic més popular. És un excel•lent exemple d’aquesta tècnica, que invitava a les víctimes a obrir l’arxiu adjunt amb la promesa d’una carta d’amor. Va provocar falles al correu electrònic i pèrdues a les companyies per valor de milers de milions de dòlars.

13. Code RED (2001): Aquest virus de xarxa es propagava sense necessitat d’un correu electrònic o una pàgina web. Localitzava ordinadors vulnerables i els infectava per sí mateix. Va infectar casi 400.000 pàgines web.

14. NIMDA (2001): Anomenat la "Navalla Suïssa" dels virus, feia servir més de deu mètodes per accedir a una xarxa.

15. BAGEL/NETSKY (2004): Foren virus dissenyats per demostrar una competència falsa. Aquest dos cucs van copar les noticies tot un any.

16. BOTNETS (2004): Aquests guerrers zombis de Internet ofereixen als criminals electrònics una col•lecció infinita d’equips infectats que poden reconfigurar-se a xarxes per a enviar spam, infectar a noves persones, robar dades, etc.

17. ZOTOB (2005): Aquest cuc només va afectar a sistemes Windows 2000 que no estaven actualitzats, però va aconseguir deixar fora de combat a la CNN i al New York Times.

18. ROOTKITS (2005): Es fan servir per fer invisible altres codis maliciosos alterant el sistema operatiu.

19. STORM WORM (2007): En un moment es va creure que més de 15 milions d’equips havien estat infectats al mateix temps.

20. ITALIAN JOB (2007): En lloc d’una única peça de codi maliciós, Italian Job fou un atac coordinat que utilitzava un kit d’eines pre-empaquetat conegut com MPACK.


Noticia publicada a "20 Minutos"

Posted by Marketing de Nominalia at 02:05 PM


26 Gennaio 2009
Mil milions d'Internautes

El nombre mundial d'Internautes arriba a 1.000 milions.


El passat mes de Desembre la consultora ComScore publicava la dada de 1.007.000.000 d'usuaris únics d'Internet.

El 41% es localitza en l'àrea d'Àsia Pacífic, seguida per Europa amb el 28% i Estats Units amb el 18%.

Espanya té el lloc 13 amb el 1,8% del total.

És el moment de tenir la seva presència en Internet, comuniqui amb el món 24 hores al dia, 365 dies a l'any. Registri ara el seu domini amb Nominalia.


NominaliaNews 09

Posted by Staff Marketing at 11:40 AM


15 Gennaio 2009
El .eu arriva als 3 milions

El domini .eu arriva als 3 milions de registres

La CE ha publicat que el domino europeu .eu ha arrivat a la seva xifra de registre 3 milions. Un alemany ha tingut el privilegi d'ésser el propietari del domino 3 milions si bé les estadístiques han ajudat bastant ja que Alemanya posseeixi el 30% del total de dominis .eu registrats.

A 2 anys de la seva creació el .eu confirma el seu èxit, ja no només pel nombre de registres sinó també per la diversificació d'usuaris, des d'empreses multinacionals fins a particulars, passant per ONG o organitzacions de caràcter cultural.

Nominalia li oferix sempre la possibilitat de registrar el seu .eu en molt pocs passos aconseguint així que el seu nom adquireixi una identitat reconeguda a nivell mundial.

NominaliaNews 09

Posted by Staff Marketing at 10:53 AM


29 Dicembre 2008
Internet ja supera a la premsa

Internet ja supera a la premsa escrita com font d'informació en E.E.U.U

Només li queda superar a la televisió. Internet es presenta ja com la 2ª font d'informació per als americans per sobre de la premsa escrita.

Segons un estudi a inicis de desembre d'aquest any realitzat per el Centre d'Investigació Pew, el 40% dels americans es mantenen informats a través de la Xarxa enfront del 35% que ho fa usant els diaris.

El 70% que obté la televisió com mitjà d'informació està encara lluny però no tant per als menors de 30 anys, que igualen en dades la seva preferència com font de notícies entre la TV i Internet.

Les notícies més buscades són les de caràcter econòmic.


NominaliaNews 08

Posted by Staff Marketing at 11:51 AM


11 Dicembre 2008
Nominalia inclou el servei SMTP a tots els seus dominis

Conscient de la importància del correu electrònic a la comunicació actual Nominalia ha decidit incloure gratuïtament el servidor de correu sortint (SMTP) a tots els seus dominis.

Els servidors SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) son els ordinadors encarregats de distribuir els missatges de correu electrònic allà on els correspongui. Gracies a aquesta mesura els clients de Nominalia podran disposar del seu propi servidor SMTP amb el que guanyarà en seguretat i independència.

A l’era del spam cada cop és més freqüent trobar-se amb emails publicitaris que semblen haver estats enviats des del nostre propi compte de correu. Utilitzant el SMTP que Nominalia inclou a tots els seus dominis els usuaris tindran una eina més per a lluitar contra aquest tipus de correus electrònics. El servei SMTP de Nominalia pertany a els denominats SMTP autenticats, que només permeten l’enviament d’emails si l’usuari utilitza una contrasenya, amb el que es dificulta l’enviament de correus suplantant comptes de correu.

La utilització de les passarel•les SMTP que proporcionen els operadors d’accés a la xarxa, generalment no autenticades, dificulta, en especial als usuaris amb pocs coneixements tècnics, la utilització dels seus comptes de correu des d’equips diferents al del propi usuari i donen lloc a problemes en cas de canviar de proveïdor d’accés.

Nominalia, amb aquesta mesura, es converteix en el primer registrador que inclou, de forma gratuïta amb el registre d’un domini, comptes d’email dotats de SMTP, IMAP, POP3, antivirus i antispam, espai web il•limitat, ús avançat de DNS i editor web.

Posted by Marketing de Nominalia at 04:44 PM


11 Dicembre 2008
Una Internet més segura

La UE aprova un programa de mesures per a una Internet més segura per als nens


La iniciativa d'un nou pla per a combatre la manipulació psicològica i els continguts no aptes per a menors relleva a l'anterior pla del 2005.

Ara la UE posa sobre la taula 55 milions d'euros i un projecte de 4 anys, des del 2009 al 2013.

L'objectiu és que els joves utilitzin amb major seguretat els serveis d'Internet.

Una iniciativa necessària si tenim en compte que el 75% dels menors entre 6 i 17 anys utilitzen Internet.


NominaliaNews

Posted by Staff Marketing at 10:21 AM


14 Novembre 2008
.SI disponible per a tots


L'extensió .SI disponible per a tothom

Fins a fa poc l'extensió .SI, relativa a Eslovènia, estava dedicada exclusivament a empreses amb presència local en el país.


Des del 6 de novembre l'extensió perd aquesta limitació i es converteix en disponible per a tots.


Ara pot registrar el seu .SI i pot gaudir gratis amb el seu domini de 3 comptes de correu electrònic de 1 Gb cadascuna, Antivirus & Antispam, Espai Web il·limitat, i molts més serveis gratis,...

NominaliaNews

Posted by Staff Marketing at 02:49 PM


12 Novembre 2008
La publicitat en internet creix

La publicitat en internet creix fins a la tercera posició

Es preveu que per al 2009 la publicitat en Internet ocupi el 3er. lloc només darrere de la televisió i del periòdic.

A dia d'avui ja són 700 milions d'euros la quantitat que s'inverteix en aquest mitjà amb fins publicitàries, el que suposa el 10% del total, solament superada per TV i premsa.

El major creixement es va donar del 2005 al 2006 on es va passar d'invertir 162 milions d'euros a 310 milions, més del 91% de creixement.

Sens dubte els avanços tècnics en la Xarxa, com pot ser el millor i més eficaç ús del video, ha ajudat que aquest canal sigui encara més atractiu per a les empreses i les seves campanyes publicitàries.

NominaliaNews

Posted by Staff Marketing at 09:12 AM


29 Ottobre 2008
Barcelona sol.licita el seu domini

Barcelona sol·licita la seva pròpia extensió .BCN

El 2010 podria ser la data en la qual Barcelona contaria amb una extensió de domini pròpia.

Ja altres urbs han sol·licitat abans les seves extensions, Berlín,París i Nova York .

D'aquesta manera qualsevol ens públic o privat podrà registrar el seu nom amb l'extensió local de Barcelona.

La possibilitat d'adquirir el dret es presentarà en el 2009 esperant fer-se efectiva un any després.

Ara com ara Barcelona és l'única ciutat espanyola que ha sol·licitat tenir la seva pròpia extensió.

Nominalia News 08

Posted by Staff Marketing at 02:20 PM


29 Ottobre 2008
La crisi no afecta igual a Internet

La crisi no afecta igual a Internet

La crisi no està afectant en igual manera a Internet que a la resta de sectors. Si bé tots tendeixen a no tenir creixements o pèrdues, Internet sofreix "tan sols" una desacceleració.

Javier Rodríguez Zapatero, president de Google Espanya, assenyala que una de les causes per la qual Internet està resistint la crisi és perquè la gent passa més temps davant de l'ordinador, els hàbits de consum canvien en períodes de recessió i en Internet es nota l'efecte.

Al seu torn la crisi comporta inestabilitat, dubtes, ...i el consumidor acudeix a Internet a la recerca de major informació, de compres més segures.

Si bé les despeses en publicitat online han estat sempre dels primers en retallar-se per a les campanyes que realitzen les companyies, també és cert que és necessari no deixar d'estar present per al consumidor, sigui a nivell de producte com de marca, i Internet suposa una eina molt eficaç per a estar en el "ull del consumidor" 24h 7 dies a la setmana.

Nominalia News 08

Posted by Staff Marketing at 12:50 PM


29 Ottobre 2008
Nou Windows 7 al 2009

El nou Windows 7 sortirà a la llum a inici del 2009

Després del llançament de Vista, Microsoft vol millorar el seu producte per a aconseguir que sigui més ràpid i fàcil d'usar.

Per aquest motiu ja ha preparat un substitut, Windows 7, que entre altres novetats comprèn tecnologia de pantalla tàctil, més fácil en les funcions, i menys alertes per possibles atacs informàtics.

A pesar de no aconseguir els objectius desitjats, Vista ha venut 180 milions de llicències i Microsoft segueix sent el sistema operatiu de gairebé el 90% dels ordinadors mundials, si bé Apple ha sabut treure-li rendiment al no tan fructuós llançament de Microsoft augmentant la seva quota de mercat sobretot en Estats Units.

Nominalia News 08

Posted by Staff Marketing at 10:40 AM


29 Settembre 2008
8 de cada 10 ordinadors té virus

8 de cada 10 ordinadors a Espanya, té virus


Un estudi efectuat per l'Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació (Inteco) revela que 8 de cada 10 ordinadors a Espanya té un 'malware' ('programa maliciós) usat pels atacants per a controlar remotament equips informàtics amb fins delictius (trojan), i controlar informació personal dels usuaris, com contrasenyes, dades bancàries, dades de consum,...etc...


Font: Inteco

Li recomanem el nostre servei: Antivirus&Antispam

Posted by Staff Marketing at 12:10 PM


25 Settembre 2008
10 millons per a la millor idea

Google donarà 10 millions a les millors idees per a millorar la vida

Google presenta avui una nova iniciativa: Si vostè té una idea per a millorar el món però no els mitjans econòmics per a portar-la a terme, Google repartirà 10 milions de dòlars entre les 10 millors idees que es presentin per a millorar la vida.

Ara si posseïx una idea per a ajudar a un gran nombre de persones, es pot convertir en real, només visiti www.project10tothe100.com i presenti-la.


NominaliaNews2008

Posted by Staff Marketing at 09:58 AM


9 Settembre 2008
Ara disponible el .PRO!

Des d’avui, Domini .Pro està disponible per a tots els professionals!

Fins a fa poc temps el domini .Pro estava reservat a un nombre determinat de professionals entre ells comptables, enginyers, advocats i mèdics d'Estats Units, Canada, Alemanya i Regne Unit.

Des d’aquest moment tots els professionals, reconeguts per una autoritat competent, i tots els ens professionals que ofereixen un servei podran registrar el domini .PRO.

Registri ara el Domini.PRO i no deixi escapar el seu nom a la Xarxa!

Per a poder registrar el domini amb aquesta extensió el Registrador del mateix (=*Owner) haurà de ser reconegut amb un certificat estatal, o d’un organisme competent, que garanteix la seva capacitat per a oferir serveis com professional.

DadaProNews

Posted by Staff Marketing at 12:37 PM


29 Luglio 2008
Internet parla xinès

Pequín supera a EEUU en número d’usuaris

Donada la xifra de la població xinensa era inevitable que el xinès es convertís en el llenguatge més utilitzat a la xarxa. Xina ha anunciat que ha superat els 253 milions d’usuaris a la xarxa, mentre que EEUU xifra els seus internautes en 220 milions. Naturalment, donat que la població xina és enorme, les xifres percentuals encara mostren una baixa penetració de la Xarxa a la societat xinesa: el 19% dels xinesos navega per Internet contra el 70% dels nord-americans (xifra similar al 70% en que es situa Japó).
Segons la firma Morgan Stanley la inversió publicitària a la web pel mercat xinès rondarà els 1.7 milions de dòlars al finalitzar l’any, calculant un creixement del 60-70% al sector.

Posted by Marketing de Nominalia at 05:50 PM


25 Giugno 2008
Els dominis '.amor' o '.rockandroll' poden ser possibles

Els dominis '.amor', '.sexe' o '.rockandroll' poden ser possibles el 2009

Els internautes podran crear els noms de dominis d'internet que vulguin a partir del 2009, segons Paul Twomey, president de la Corporació per a l'Assignació de Noms i Números a Internet, si s'aprova la proposta en la reunió internacional d'aquest organisme que s'ha celebrat avui a París.


Noticia publicada " El periódico"

Posted by Staff Marketing at 04:45 PM


16 Maggio 2008
Menys TV , més Internet

Tres de cada 10 espanyols han reduït el consum de televisió en favor d'internet

Un 27% dels espanyols afirma que el temps que dedica a veure la televisió ha disminuït des que utilitza internet, i un 17,6% llegeix menys diaris en paper, segons les conclusions de l'estudi de la Fundació BBVA Internet a Espanya, presentat avui a Madrid, i que ha estat realitzat a partir de 6.013 enquestes a usuaris i no usuaris.[...]


Notícia publicada a " El periódico"

Posted by Staff Marketing at 02:21 PM


12 Maggio 2008
74 milions € de multa a una web

Un jutge multa amb 74 milions d'euros una web per piratejar a Hollywood

Un jutjat de Los Angeles ha obligat els propietaris de la pàgina web TorrentSpy.com a indemnitzar amb 74 milions d'euros els estudis de Hollywood per piratejar els seus continguts a internet. L'advocat de l'empresa propietària de la pàgina --Valence Media-- ha qualificat la sentència d'"abús" i ha suggerit que la multa és un intent per cridar l'atenció mediàtica sobre el cas, en una entrevista amb el mitjà digital CNET. També ha anunciat que recorrerà la sentència. [...]

Notícia publicada a " El periódico"

Posted by Staff Marketing at 10:16 AM


7 Maggio 2008
II Congrés ForumDominis.com: més i millor

II Congreso ForumDominios.com: más y mejor

El II Congreso de Dominios ForumDominios.com ya está calentando motores. Después del éxito de la edición anterior queremos ofrecerte más y mucho mejor.

El Congreso se celebrará en Barcelona los días 12 y 13 de junio. Haremos balance del curso que se acaba e intentaremos profundizar en los temas que más interés despertaron en la edición anterior del Congreso ForumDominios.com: la evolución en este año en el sector de dominios, estrategias de rentabilización y sobre todo, las novedades en el sector, serán algunos de los temas a tratar.[...]

Ver más en "forumdominios.com"

Posted by Staff Marketing at 04:50 PM


28 Aprile 2008
La Xina és el país amb més internautes del món

La Xina es converteix en el país amb més internautes del món amb 221 milions d'usuaris

La Xina va assolir a finals del mes de febrer 221 milions d'usuaris d'internet i, per tant, s'ha convertit oficialment en el país amb més internautes del món i supera els 215 milions dels Estats Units, segons ha confirmat avui el Ministeri xinès d'Indústria d'Informació a través de l'agència oficial de notícies Xinhua.[...]

Notícia publicada a "el periodico"

Posted by Staff Marketing at 12:02 PM


22 Aprile 2008
Google, la marca més poderosa del món

Google, la marca més poderosa del món per segon any consecutiu

Per segon any consecutiu, Google s'ha convertit en la marca més poderosa del món, segons el rànquing Brandz, publicat avui per la consultora britànica Millward Brown.[...]

Notícia publicada "El periodico"

Posted by Staff Marketing at 01:08 PM


1 Aprile 2008
El Congrés de Periodisme Digital realça el mòbil

El Congrés de Periodisme Digital realça el paper futur del telèfon mòbil com a canal d'informació

El telèfon mòbil està cridat a convertir-se en un canal bàsic d'accés a la informació digital. La novena edició del Congrés de Periodisme Digital, que es desenvolupa avui i demà a Osca, està presentant poques conclusions, però una d'elles és que els cel·lulars seran aviat un dispositiu fonamental per navegar per internet.[...]

Notícia publicada a El periodico

Posted by Staff Marketing at 04:23 PM


1 Aprile 2008
Un de cada dos espanyols ja utilitza internet

Un de cada dos espanyols ja utilitza internet de manera habitual

La meitat dels espanyols --el 49,6%-- utilitzen internet i una part molt important, el 64,6%, accedeix a la xarxa tots o gairebé tots els dies, segons els resultats de l'últim baròmetre del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) entregat avui al Congrés. L'estudi també revela que només el 8% dels espanyols encara no saben què és aquest mitjà de comunicació.un'offerta del 50% sui domini [...]


Notícia publicada a El peridodico

Posted by Staff Marketing at 04:17 PM


13 Febbraio 2008
R.U treu d'internet els reincidents en descàrregues il·legals

El Regne Unit desconnectarà d'internet els reincidents en descàrregues il·legals

LONDRES
El Govern britànic prepara un projecte de llei que obligarà els proveïdors de serveis d'internet a desconnectar aquells que reincideixin en la descàrrega il·legal de música o pel·lícules. [...]


Notícia publicada en El periódico

Posted by Staff Marketing at 10:19 AM


7 Febbraio 2008
Els internautes podran cedir a la ciència els seus PC

Els internautes podran cedir a la ciència els seus PC

Un projecte espanyol permetrà a partir de l'abril que els propietaris d'ordinadors connectats a internet puguin cedir els seus equips a investigacions científiques durant els temps "morts" en què, malgrat estar encesos, els seus usuaris no utilitzen.[...]


Notícia publicada a El periodico http://www.elperiodico.cat

Posted by Staff Marketing at 11:02 AM


28 Gennaio 2008
Els missatges escombraries són el 97% del trànsit

Els missatges escombraries són el 97% del trànsit

L'enviament de missatges escombraries, que inclouen spam, virus, frau, directoris recollits i denegació de servei, arriba gairebé el 97% del total del correu electrònic, segons ha informat SonicWall. [...]


publicat a El periódico

Posted by Staff Marketing at 01:27 PM


2 Gennaio 2008
Suspensió de Netscape

AOL anuncia la suspensió del desenvolupament del navegador 'Netscape'
EFE

La companyia d'internet AOL, filial del gegant mediàtic nord-americà Time Warner, ha suspès el desenvolupament del navegador Netscape, un dels més usats del món.[...]


notícia publicada a El periodico

Posted by Staff Marketing at 04:23 PM


12 Dicembre 2007
Obert el registre del dominis .es multilingües

A partir del 12 de desembre es liberalitza el registre dels domini .es multilingües, que poden incloure tots els caràcters del nostre alfabet.

Els dominis multilingües, també anomenats IDN, permeten el registre de noms que incloguin caràcters especials propis de la llengua a la qual es correspon el TLD. En el cas del .es és possible registrar noms de domini que incloguin á, à, é,è, í, ï, ó, ò, ú, ü, ñ, ç, l·l.

Per a registrar un domini IDN .es no és necessari cap requisit especial i els domini seran assignats segons el principi 'first-come, first served'.

Posted by Marketing de Nominalia at 05:16 PM


3 Dicembre 2007
Totes les missions d'exploració de l'espai, en una web

Totes les missions d'exploració de l'espai, en una web

The Sputnik legacy ofereix la cronologia del centenar i mig llarg de naus enviades a explorar l'espai
Des que fa mig segle fou llançat l'Sputnik, Rússia i l'antiga URSS, el Japó, els Estats Units i la Unió Europea han enviat més de cent cinquanta naus i sondes a explorar el sistema solar i l'univers. A la web The Sputnik legacy, del Newsweek, hi podeu veure ara una cronologia en flaix d'aquesta descoberta de l'espai. Hi ha representades totes les missions, des del 1957 al 2007, amb informació bàsica de cada una.[...]

Notícia publicada a Vilaweb

Posted by Staff Marketing at 04:43 PM


29 Ottobre 2007
Nominalia celebra 10 anys!

Nominalia celebra 10 anys!

10 anys junts mereixen el millor domini que es pot oferir.
Des de que Nominalia va iniciar el seu camí al 27 desembre de 1997 hem crescut amb vostè.

Avui Nominalia compte amb:
• 410.000 dominis registrats en més de 180 extensions diferents
• 11.000 nous registres al mes
• 300.000 adreces de correu electrònic
• 130.000 llocs allotjats en els nostres servidors
• 100.000 clients i prop de 4.000 distribuïdors
I continuem a créixer...Per aquest motiu podem oferir-li encara més pel seu domini.
Per celebrar el nostre aniversari llancem el nostre millor domini.

Ara amb el seu domini! :
• 1 any de manteniment a partir del moment de registre
• Subdominis il•limitats configurables lliurement per a crear minillocs web
• 50 Euros en Google Adwords
• Panell de control per la gestió del domini i dels seus serveis.
• Us lliure dels DNS de Nominalia.
• Assistència via e-mail

A més a més pot continuar gaudint de tots els nostres serveis:
EMAIL
HOSTING
MARKETING ONLINE
Brand Protection

¡FELICITATS!

Posted by Staff Marketing at 12:51 PM


1 Ottobre 2007
Nominalia amb la democràcia a Birmania

Nominalia defèn la llibertat d' expressió, assamblea i religió a Birmania.


Front contra la tirania
Milers de persones han desafia l’exèrcit i la policia a la ciutat birmana de Rangun, malgrat la violència amb què reprimeixen les manifestacions pacífiques

Milers de persones van desafiar ahir l’exèrcit i la policia a la ciutat birmana de Rangun, malgrat la violència amb què reprimeixen les manifestacions pacífiques. Monjos, estudiants i activistes pro democràcia van anunciar que han creat un “front comú” per seguir endavant en la lluita contra el règim militar, un combat que compta amb el suport del president dels Estats Units, George W. Bush, i el primer ministre britànic, Gordon Brown. Els dos mandataris van acordar ahir mantenir la pressió sobre la dictadura birmana perquè posi fi a la repressió, qualificada per la Casa Blanca de “bàrbara”.

Bush i Brown van demanar a la junta militar birmana que deixi de reprimir les manifestacions i que abandoni els mètodes violents. També van instar el règim birmà a rebre l’emissari especial de l’ONU, Ibrahim Gambari, juntament amb la premi Nobel de la Pau i símbol de l’oposició birmana, Aung San Suu Kyi, confinada a casa seva sota vigilància permanent.

En el decurs d’una videoconferència, Brown i Bush van remarcar que la junta militar “no ha de recórrer a la violència i ha d’acceptar una transició pacífica cap a la democràcia”. El secretari de l’ONU, Ban Ki-moon, va demanar al règim birmà moderació i diàleg.

Però Rússia i la Xina, que són membres permanents del Consell de Seguretat de l’ONU, van indicar ahir que consideren “prematur” parlar de sancions contra Birmània, segons va dir el president Vladímir Putin.

El balanç de morts després de tres dies d’atacs de les forces de seguretat és d’almenys 15 morts, segons fonts oficials, tot i que ONGs i diplomàtics asseguren que la xifra de morts és molt més alta. “Em temo que la pèrdua de vides és més gran del que s’ha informat”, deia ahir Brown després de parlar amb el primer ministre xinès, Wen Jiabao.

L’exèrcit i la policia van continuar llançant gasos lacrimògens contra els manifestants i disparant-los ahir, tot i que oficialment no es va produir cap mort.

Publicat al diari Avui 28/9/2007

Posted by Staff Marketing at 05:25 PM


10 Luglio 2007
Més del 60% dels correus són 'spam'

Més del 60% dels correus electrònics que reben els usuaris són spam o correus massius escombraries, segons l'Associació d'Internautes (AI). Aquesta entitat assegura que "l'spam és un problema de seguretat, encara que molts tècnics ho considerin simplement escombraries electròniques".

"El correu brossa és un problema per a organismes, institucions, empreses i per als particulars arreu del món", assenyala l'AI, ja que "aquest tipus de correus pot contenir phishing, ofertes falses de treball, medicaments prohibits o virus".

Pot llegir l'article complet a El Periódico de Catalunya.

Posted by Marketing de Nominalia at 09:49 AM


6 Luglio 2007
Girona acull les VI Jornades de Programari Lliure

Les VI Jornades de Programari Lliure, organitzades per la Universitat de Girona i la Politècnica de Catalunya es fan enguany a Girona amb un programa (pdf) atapeït apte per a tothom qui s'interessi sobre el programari lliure, tingui els coneixements que tingui. Fins el dia 7, s'hi fan conferències, taules rodones, tallers per aprendre programes o aspectes nous (tutorials) i comunicacions sobre projectes de programari lliure.

Pot llegir l'article complet a Vilaweb

Posted by Marketing de Nominalia at 12:14 PM


6 Luglio 2007
Londres, seu d'un congrés sobre el català i internet

Avui s'inaugura a Londres el congrés 'Cultura i identitat catalana en l'era digital', preparat pel Centre d'Estudis Catalans de la Queen Mary University. Participen en la inauguració el vice-rector de la universitat anglesa, Trevor Dadson, i la rectora de la UOC, Imma Tubella. Fins dissabte s'hi presentaran catorze ponències, i Josep Gifreu clausurarà les sessions amb una conferència sobre 'El ciberespai i les noves condicions de visibilitat global de la "marca catalana"'.

Pot llegir l'article complet a Vilaweb

Posted by Marketing de Nominalia at 12:13 PM


29 Giugno 2007
La meitat dels habitants del planeta tenen telèfon mòbil

La quantitat d'usuaris de telèfons mòbils al món sobrepassarà els 3.000 milions al juliol, o sigui la meitat de la població del planeta, segons un estudi de la consultora The Mobile World publicat avui.

Pot llegir l'article complet a El Periódico de Catalunya.

Posted by Marketing de Nominalia at 12:49 PM


21 Giugno 2007
Youtube es llança en set idiomes

El lloc d'intercanvi de vídeos a internet Youtube, propietat del grup nord-americà Google, comptarà a partir d'ara amb nou llocs nacionals, entre els quals figuren Espanya i el Brasil, desenvolupats en set idiomes.

Pot llegir l'article complet a El Periódico de Catalunya.

Posted by Marketing de Nominalia at 11:53 AM


18 Giugno 2007
16 ONGs debatran a Barcelona sobre Internet com a eina contra l’exclusió social

El Prat de Llobregat (Barcelona) serà la seu els propers 19 i 20 de juny d’una cimera que reunirà a 16 ONGs procedents d’Europa i Canadà, especialitzades en la batalla contra l’exclusió social, per a debatre sobre la importància d’Internet com a eina per a fomentar l’accés al món laboral de persones en situació de risc d’exclusió.

Pot llegir l'article complet a Noticiasdot.com

Posted by Marketing de Nominalia at 01:16 PM


12 Giugno 2007
Apple llança una versió de Safari per a Windows

Apple llançarà una versió de l'explorador d'internet Safari per als ordinadors que utilitzen el sistema operatiu Windows, de Microsoft.
Així ho ha anunciat el president executiu d'Apple, Steve Jobs, que ha avançat que el nou explorador competirà amb l'Internet Explorer, de Microsoft --líder al mercat amb un 78% d'usuaris--, i Firefox, de la Fundació Mozilla --el segon del mercat, amb el 15%--.

Pot llegir l'article complet a El Periódico de Catalunya.

Posted by Marketing de Nominalia at 04:15 PM


11 Giugno 2007
La 'ñ' i la 'ç' es podran utilitzar en els dominis '.es' a partir de l'octubre

La lletra ñ i els caràcters propis del castellà, basc, gallec i català --com la ç-- es podran incloure en el registre de dominis .es a partir del mes d'octubre.

Pot llegir l'article complet a El Periódico de Catalunya.

Posted by Marketing de Nominalia at 03:46 PM


23 Aprile 2007
Per SANT JORDI, llibres, roses i dominis .CAT

La Fundació puntCAT no passa per alt la diada cultural de Sant Jordi, i conjuntament amb el Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya i quatre registradors .CAT, llança una promoció especial.

Amb la compra d'un llibre en català per Sant Jordi, els llibreters participants en la campanya et regalen un punt de llibre .cat (fins exhaurir-ne les existències). Aquest punt porta un codi, el qual et permet registrar un domini .cat amb una rebaixa de més del 50% respecte al preu habitual d'un domini durant el seu primer any. A més, aquest descompte es situa per sota del preu habitual de renovació dels dominis a partir del segon any.


Més informació a Nominlia i a la Fundació PuntCat

Posted by Marianna Tomassi at 02:30 PM


6 Aprile 2007
El català y el món dels mòbils

Cara o creu. Siemens o Alcatel. Aquesta era la situació el gener de 2003 que denunciava la Plataforma per la Llengua en relació amb la presència del català als telèfons mòbils.1 Coincidint amb el 3GSM World Congress, que aquests dies converteix Barcelona en la capital mundial de la tecnologia mòbil, el Departament de Governació; els fabricants Nokia, Motorola, Alcatel i Grundig, i les operadores Movistar, Vodafone, Orange i Yoigo, han signat un conveni per promoure el català en l'àmbit de la telefonia mòbil.

Més informació en Softcatalà

Posted by Silvia Mazzanti at 09:40 AM


6 Aprile 2007
El Barça posa en marxa un canal a 'YouTube'

El Barça s'apunta a les noves tecnologies i ja té un canal propi en portal YouTube. Aquest inclou informació del club, entrevistes i altres curiositats relacionades amb el club, editades i realitzades per la televisió de l'entitat, Barça TV. El Barça s'ha convertit en el primer equip de la lliga espanyola en tenir un espai propi a YouTube.

Més informació en E-notìcies

Posted by Silvia Mazzanti at 09:09 AM


2 Aprile 2007
PRC: "candidatures independentistes" per Internet

El Partit Republicà Català (PRC) ha decidit estendre la seva "campanya a favor de teixir una Xarxa d'Ajuntaments per la Independència" a Internet. Durant els propers dies, es podran veure, en diferents mitjans de comunicació digitals, uns banners publicitaris, a través dels quals totes aquelles persones que vulguin presentar una "candidatura de caràcter independentista en el seu municipi, amb l'objectiu de portar al ple de l'Ajuntament una moció a favor de la celebració d'un referèndum d'autodeterminació, ho puguin fer mitjançant la sigla del Partit Republicà Català".

Més informació e-noticies

Posted by Silvia Mazzanti at 08:34 AM


20 Marzo 2007
El Parlament estrena la seva TV per internet

El Parlament estrena, coincidint amb la sessió plenària, la seva televisió per internet, que amb la marca "Canal Parlament", emetrà des de la portada de la web de la institució. La posada en marxa de Canal Parlament per internet coincideix amb "la modernització i renovació del portal de la cambra i posa de manifest l'aposta decidida de la Mesa per a un projecte global d'apropament de la institució a la ciutadania tant per internet com la televisió digital terrestre".

Més informació e-noticies

Posted by Silvia Mazzanti at 12:21 PM