Domain Names of the World: Aprile 2007 Archives

27 Aprile 2007
Google pagará por publicidad...

Google pagará por publicidad contextual a los miembros de la comunidad Dada

Dada, compañía que ofrece servicios de entretenimiento móvil y comunidades virtuales, acaba de presentar en España su nuevo modelo de publicidad social Friend$, el cual permite a los usuarios de la comunidad Dada.net, ganar dinero por la publicidad contextual de Google AdSense insertada en sus páginas web personales, así como en las páginas de sus amigos e invitados.

MarketingNews.es

Posted by Marianna Tomassi at 09:44 AM


27 Aprile 2007
Microsoft opens first greenfield server farm

Microsoft has opened the doors of a massive data centre in central Washington, turning what was once a bean farm into a "server farm."

Full Article: The Age

Posted by Sarah Bulli at 09:32 AM


27 Aprile 2007
Once more, Microsoft loss is Google's gain

Google has overtaken Microsoft for the second time in a week, this time claiming the bragging rights as the world's most visited website.


Full Article: The Age

Posted by Sarah Bulli at 09:28 AM


24 Aprile 2007
Google tracks your online habits

Google has introduced a new service which critics say allows the company to more easily collect data on its users' web surfing habits.

The new feature, called Web History, allows users to look back in time at the websites they have browsed and search them for specific lines of text.

Full Story The Age

Posted by Silvia Mazzanti at 04:24 PM


23 Aprile 2007
Per SANT JORDI, llibres, roses i dominis .CAT

La Fundació puntCAT no passa per alt la diada cultural de Sant Jordi, i conjuntament amb el Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya i quatre registradors .CAT, llança una promoció especial.

Amb la compra d'un llibre en català per Sant Jordi, els llibreters participants en la campanya et regalen un punt de llibre .cat (fins exhaurir-ne les existències). Aquest punt porta un codi, el qual et permet registrar un domini .cat amb una rebaixa de més del 50% respecte al preu habitual d'un domini durant el seu primer any. A més, aquest descompte es situa per sota del preu habitual de renovació dels dominis a partir del segon any.


Més informació a Nominlia i a la Fundació PuntCat

Posted by Marianna Tomassi at 02:30 PM


23 Aprile 2007
Medio millón de españoles tienen ya el DNI electrónico

MADRID. La Policía Nacional alcanzó esta semana la expedición del Documento Nacional de Identidad (DNI) electrónico número 500.000, cifra que se enmarca dentro del objetivo de que los ciudadanos tengan acceso a este documento antes de finalizar 2007 en toda España, según informó ayer Interior.

Lees el articulo sobre ABC.es

Posted by Marianna Tomassi at 11:47 AM


19 Aprile 2007
Digital Politics?

Politicians are lost deep in cyberspace, struggling to reach a new generation of tech-savvy voters through blogs, social networking sites and video-sharing.

Full Story: The Age

Posted by Sarah Bulli at 10:10 AM


17 Aprile 2007
Donne online, ma poco video

Una ricerca statunitense vede la presenza femminile in aumento ma YouTube è ancora un fenomeno prevalentemente maschile.

Leggi l'articolo su Corriere.it

Posted by Marianna Tomassi at 01:55 PM


17 Aprile 2007
Telecom, un'assemblea da combattimento

Grillo irrompe con una filippica e chiede le dimissioni del gruppo dirigente. Tronchetti Provera non si fa vedere, i sindacati promettono scioperi e in giornata AT&T si ritira: non vuole più acquisire il controllo dell'azienda

Leggi l'articolo completo su Punto Informatico

Posted by Marianna Tomassi at 12:37 PM


12 Aprile 2007
Dominio .eu entra in top 10

BRUXELLES (Reuters) - Un anno dopo il suo lancio, 2,5 milioni di europei, individui e compagnie, hanno registrato un indirizzo Internet con il suffisso .eu, che è diventato il settimo dominio più diffuso al mondo e il terzo nell'Unione europea.

Air France KLM, la casa di moda Versace e il gruppo di servizi finanziari franco-belga Dexia sono tra le case che lo hanno registrato per i propri siti Internet, come ha detto oggi la Commissione europea.

Leggi l'articolo su Reuters Italia

Posted by Silvia Mazzanti at 08:11 AM


6 Aprile 2007
El català y el món dels mòbils

Cara o creu. Siemens o Alcatel. Aquesta era la situació el gener de 2003 que denunciava la Plataforma per la Llengua en relació amb la presència del català als telèfons mòbils.1 Coincidint amb el 3GSM World Congress, que aquests dies converteix Barcelona en la capital mundial de la tecnologia mòbil, el Departament de Governació; els fabricants Nokia, Motorola, Alcatel i Grundig, i les operadores Movistar, Vodafone, Orange i Yoigo, han signat un conveni per promoure el català en l'àmbit de la telefonia mòbil.

Més informació en Softcatalà

Posted by Silvia Mazzanti at 09:40 AM


6 Aprile 2007
El Barça posa en marxa un canal a 'YouTube'

El Barça s'apunta a les noves tecnologies i ja té un canal propi en portal YouTube. Aquest inclou informació del club, entrevistes i altres curiositats relacionades amb el club, editades i realitzades per la televisió de l'entitat, Barça TV. El Barça s'ha convertit en el primer equip de la lliga espanyola en tenir un espai propi a YouTube.

Més informació en E-notìcies

Posted by Silvia Mazzanti at 09:09 AM


2 Aprile 2007
PRC: "candidatures independentistes" per Internet

El Partit Republicà Català (PRC) ha decidit estendre la seva "campanya a favor de teixir una Xarxa d'Ajuntaments per la Independència" a Internet. Durant els propers dies, es podran veure, en diferents mitjans de comunicació digitals, uns banners publicitaris, a través dels quals totes aquelles persones que vulguin presentar una "candidatura de caràcter independentista en el seu municipi, amb l'objectiu de portar al ple de l'Ajuntament una moció a favor de la celebració d'un referèndum d'autodeterminació, ho puguin fer mitjançant la sigla del Partit Republicà Català".

Més informació e-noticies

Posted by Silvia Mazzanti at 08:34 AM