Domain Names of the World: Maggio 2009 Archives

28 Maggio 2009
Second level .CM domains available

The release of this new extension will be divided into three different phases:

Sunrise Period: 15th June 2009 - 14th July 2009
Applicants for the Sunrise Period must hold a valid and issued trademark at the time of application. Registration will be valid for 2 years.

Landrush Period: 15th July - 31st July 2009
There are no special requirements for the Landrush Period. Registration will be valid for 2 years.
In case there is more than one application per domain, the domain will go into an auction system.
The auctions will be held shortly after the end of the landrush period. Further details to the auction system will be available shortly.

General registration: 1st August 2009
At this point .CM domains can be registered on a first come first served basis . Registration period is one year.

Register your .cm domain name!

Posted by Domain Staff at 03:31 PM


28 Maggio 2009
Disponibili i domini .CM

Adesso sono disponibili i domini .CM di secondo livello.

Il lancio verrà scandito dalle seguenti fasi:

Sunrise Period: 15 Giugno - 14 Luglio.
Per registrare un dominio .CM durante questa prima fase sarà necessario possedere un marchio registrato valido. Sarà necessario presentare la documentazione relativa alla registrazione e alla validità del marchio. I domini .CM registrati nel Sunrise Period avranno validità biennale.

Landrush period: 15 Luglio- 31 Luglio
Chiunque potrà registrare un nome a dominio senza dover soddisfare alcun requisito. Anche i domini registrati in questa momento avranno validità biennale. Nel caso in cui uno stesso dominio venisse richiesto da più soggetti, l'assegnazione avverrà tramite un'asta. Maggiori dettagli al riguardo saranno forniti non appena l'Authority li renderà disponibili.

General registration: dal 1 Agosto 2009
A partire da questa data le registrazioni verranno aperte a chiunque secondo la regola del 'first come, first served'.

Richiedi qui il tuo dominio .CM!

Posted by Domain Staff at 03:23 PM


26 Maggio 2009
El domini .GAY al 2010

Al 2010 es presentarà a l’ICANN la sol.licitud per a aquest nou domini de nivell superior (Top Level Domain). La iniciativa per a la creació del domini .GAY prové de dotGAY, una organització sense ànim de lucre establerta a Palm Springs, EUA. El domini .GAY serà un punt de referència a la Xarxa per a la comunitat homosexual de tot el món. Quan l’ICANN aprovi la sol.licitud, es podran registrar dominis com ara travel.gay, civilrights.gay, art.gay, etc.

Nominalia News '09

Posted by Staff Marketing

Posted by Staff Marketing at 11:01 AM


26 Maggio 2009
En 2010 el dominio .GAY

En el año 2010, se presentará a ICANN la solicitud para este nuevo dominio de nivel superior (Top Level Domain). La iniciativa para la creación de un dominio .GAY proviene de dotGAY, una organización sin ánimo de lucro establecida en Palm Springs, EE.UU. El dominio .GAY será un punto de referencia en la Red para la comunidad homosexual de todo el mundo. Cuando la solicitud sea aprobada por parte de ICANN, podrán registrarse dominios como travel.gay, civilrights.gay, art.gay, etc.

Nominalia News '09

Posted by Staff Marketing

Posted by Staff Marketing at 10:59 AM


26 Maggio 2009
200.000 registres de dominis .tel

200.000 dominis .tel registrats en dos mesos. Aquest és el resultat de l’activitat de Telnic, l’operador de registre i organització patrocinadora del domini .tel.

Malgrat que va començar poc a poc i, probablement, com a extensió de suport a d’altres més conegudes, avui dia el domini .tel ha experimentat un gran èxit, i un gran nombre d’empreses ja publica online les seves dades de contacte.

Els dominis .tel utilitzen directament un sistema DNS enlloc d’una adreça IP. L’usuari disposa d’una pàgina on es mostren les dades contacte de l’empresa o la persona, havent-hi la possibilitat d’introduir filtres que permetin seleccionar la informació que es desitja mostrar.

Registri ara el seu domini .tel.

Nominalia News 09

Posted by Staff Marketing

Posted by Staff Marketing at 10:52 AM


26 Maggio 2009
200.000 registros de dominios .tel

200.000 dominios .tel registrados en dos meses. Este es el resultado de la actividad de Telnic, el operador de registro y organización patrocinadora del dominio .tel.

Aunque empezó poco a poco y, probablemente, como extensión de apoyo a otras más conocidas, hoy en día el dominio .tel ha experimentado un gran éxito, y ya son muchas las empresas que publican online sus propios datos de contacto.

Los dominios .tel utilizan directamente un sistema DNS en lugar de una dirección IP. El usuario dispone de una página donde se muestran los datos de contacto de la empresa o de la persona, pudiendo introducir además filtros que permitan seleccionar la información que desea mostrar.

Registre ahora su dominio .tel.

Nominalia News '09

Posted by Staff Marketing

Posted by Staff Marketing at 10:49 AM


20 Maggio 2009
Proteggi il tuo nome in Canada

Per registrare un dominio .CA è richiesta una presenza locale o un marchio registrato in questo paese.

Da oggi Register.it può fornire la presenza locale ad un prezzo estremamente vantaggioso.

Richiedi il tuo dominio .ca.

Posted by Domain Staff at 03:13 PM


19 Maggio 2009
17 de Mayo, Dia de Internet

La celebración del Dia de Internet surge por iniciativa de la Asociación de Usuarios de Internet (AUI) a la que posteriormente se suman otras organizaciones, que conforman el Comité de Impulso y que invitan a toda la sociedad a que promuevan actividades y eventos con motivo de esta efemeride.

El objetivo no es otro que el de difundir y promover el uso de Internet en toda la Sociedad y conseguir que Internet sea cada vez más accesible para las personas que tienen alguna discapacidad.

Notícia publicada en "diadeinternet.org"

Posted by Staff Marketing at 12:42 PM


17 Maggio 2009
Protect your name in Canada

To register a .CA domain name it is required to have a local presence or a registered trade mark in this country.

Register.it can now offer you a local presence at a very advantageous price - ask for it!

Posted by Domain Staff at 03:27 PM


15 Maggio 2009
Settimana Nazionale della Sicurezza in Rete

Dal 16 al 23 Maggio prenderà il via la 2° Settimana Nazionale della Sicurezza in Rete. L’iniziativa si propone di informare e sensibilizzare gli utenti sui rischi della Rete.

Con l’occasione Register.it, da sempre attenta al tema della sicurezza online, ha potenziato la sua offerta inserendo nuovi servizi capaci di rendere sempre più sicure e affidabili le soluzioni proposte.

Tutti i piani Hosting sono stati potenziati con il modulo mod_security, un sistema che blocca e previene le intrusioni per le applicazioni web più diffuse come Joomla, PhpBB e Wordpress.

Le soluzioni di posta elettronica sono invece state arricchite di pop3, imap e smtp su protocollo SSL, un protocollo di sicurezza che, sfruttando la criptazione dei dati, protegge i messaggi di posta mettendoli al sicuro da occhi indiscreti.

Posted by Staff Marketing at 12:45 PM


13 Maggio 2009
New .GAY tld

The initiative for the top-level domain .GAY is supported by dotGAY, non profit organization headquartered in Palm Springs, USA.

The application for this new tld will be filed in 2010 with the ICANN.
.GAY will be a top level domain for Gay community around the world. Domain names like travel.gay, civilrights.gay, art.gay can then be registered.

Posted by Domain Staff at 01:10 PM


13 Maggio 2009
Nuovo tld .GAY

L'iniziativa per il top level domain .GAY è supportata da dotGAY, un'organizzazione non-profit con sede a Palm Springs, USA.

La richiesta per questo nuovo tld sarà presentata ad ICANN nel 2010.
.GAY sarà un tld di riferimento per le comunità gay di tutto il mondo. Quando la richiesta verrà accettata, potranno essere registrati nomi a dominio come travel.gay, civilrights.gay, art.gay ecc.

Posted by Domain Staff at 01:07 PM


4 Maggio 2009
.tel: nuove applicazioni

L'esclusivo dominio .tel che permette di pubblicare online tutti i dati di contatto dà adesso la possibilità di aggiornare e modificare i dati direttamente via Blackberry ed iPhone. Inoltre, il .tel permette anche di integrare i contatti .tel all'interno del sito web.

Scopri come

Posted by Domain Staff at 03:19 PM


4 Maggio 2009
Nou domini .TN!


Nou domini .TN!

Amb la finalitat de registrar un domini. TN segon nivell, es necessita un domini. TN de tercer nivell (per exemple. Com.tn), un contacte a Tunísia (Nominalia ofereix aquest servei) i de tenir la titularitat sobre el nom.

Si el domini és la marca registrada, ha de ser vàlid a Tunísia.

L'Autoritat es reserva el dret de sol·licitar una marca vàlida a Tunísia, encara que el nom de domini es basa en el nom del sol·licitant!


Registri ara el seu domini .TN!

Posted by Staff Marketing at 10:10 AM


4 Maggio 2009
El .MX estarà disponible al maig!

El .MX estarà disponible a maig!

L'expedició de dominis .MX segon nivell estarà marcat per tres fases distintes, la primera de les quals s'iniciarà al maig.


Primera fase: 1 de maig de 2009 - 31 de juliol de 2009.

s donarà prioritat als titulars de noms de domini corresponents als de tercer nivell - ara COM.MX, GOB.MX, EDU.MX, ORG.MX, NET. MX, registrada el 1 de març de 2009.

En cas que el NIC.MX rebut dues peticions per al mateix nom es donarà als de tercer nivell de domini ha estat registrat en primer lloc.

Segona etapa: 1 d'agost de 2009 - 31 d'agost 2009.

Aquest serà un període d'espera durant el qual el domini s'atorgarà als sol·licitants. Serà possible controlar l'assignació del domini a la següent adreça: http://www.whois.mx.


Si considera que un domini no s'ha assignat correctament, pot iniciar una controvèrsia durant els vint dies següents a l'assignació.


Tercera Etapa: 1 de setembre de 2009 - 31 d'octubre 2009.

Durant aquesta fase els dominis. MX s'assignaran d'acord amb el principi de 'first menja, first " a qualsevol persona que desitgi registrar a. MX sense cap requisit.


Registri ara el seu .MX

NominaliaNews09

Posted by Staff Marketing at 10:02 AM


4 Maggio 2009
Els .COM.BR poden ser NET.BR

Els .COM.BR ara poden ser ara NET.BR


El 6 d'abril els titulars de noms. COM.BR poden exigir el registre del corresponent domini amb. NET.BR. Aquesta fase del Sunrise Period durarà 6 mesos.


Durant aquest període, que acaba 27 d'octubre de registre, el nou. NET.BR també estarà disponible per a tots els quals treballen en l'àmbit de les comunicacions multimèdia o l'activitat de les quals és d'alguna manera rellevant per al món de la xarxa, fins i tot si no són un domini. COM.BR.

De 27 d'octubre qualsevol persona pot registrar a. NET.BR. Vostè necessita la presència local en aquest país. Tingui en compte que Nominalia ofereix aquest servei a un preu molt avantatjós.

Registri el seu nom a Brasil


NominaliaNews09

Posted by Staff Marketing at 09:47 AM